Zachary Redwine - Rose Harbor RPG



Zachary Redwine
"Az ember legszigorúbb kritikusa nagyon sok esetben saját maga."

Becenév: Zach
Születési adatok: Rose Harbor, 1994.08.17. (28 év)
Faj: született boszorkány
Típus: keresett
Foglalkozás: pub tulajdonos (Old Harbour Pub)
Play by: Brenton Thwaites
Játékos: Lyn



Külsõ megjelenés

Magasra nőtt legény, de szerencsére a plafont feje búbjával nem érinti, amolyan középátlagot képvisel a maga 185 centiméterével a férfiak közt. Szeme színe és hajáé egyaránt sötétbarna, de olyannyira, hogy egyes fényviszonyokban feketének tűnnek. Megjelenése amolyan lazán elegáns, sokszor látni ingben, amit egy farmernadrággal és sportcipővel kombinál. Középpontban nem szeret lenni, inkább elvegyül a tömegben, de ad magára, abban nincs hiba. Avval is tökéletesen tisztában van, mely alkalmakra, mi a dresskód és csak annyit mondhatok, nem áll neki rosszul az öltöny.



Személyiség

Jó tulajdonságok: 
- önálló: Nem igényel segítséget, sem társaságot ahhoz, hogy boldoguljon, legyen szó a magánéletéről vagy a munkájáról. Képes egymaga megoldani a problémáit. 
- kitartó: Ha kitűzi a célt, több akadályon is átküzdi magát, nem adja fel az első kudarcnál. 
 - maximalista: Nincs lehetetlen, félmegoldás, vagy "így sikerült". Amibe belefog ott odateszi magát száz százalékban. Ha úgy érzi, valami nem lett a legjobb, nekifut inkább újra, de a magas elvárásait meg kell haladja az adott dolog, esemény, bármi. 

 Rossz tulajdonságok: 
- makacs: Akár egy öszvér. Ha valamit eltervez, nem elég, hogy a legjobban akarja megvalósítani, még ragaszkodik is hozzá. Vélemény, cselekedet, bármiről legyen szó, kiáll érte, nehéz megmásítani az elképzeléseit. 
 - forrófejű: Nem ugrik az első szikrára, egészen jól vissza tudja már fogni magát ezen a téren, viszont ha eltalálják valamelyik gyengepontját, a gránát nem szól akkorát. Szinte látni, ahogyan gőz árad ki a füleiből, paprikavörös feje mellett két oldalt. Nehezen enged, mivel makacs természet is, ám ha hagynak neki némi időt lehiggadni, egészen gyorsan összeszedi magát. 
 - tapintatlan: Nincs túl jó érzéke a finomkodáshoz. Nem bunkó, azért annyira nem vészes a helyzet, viszont sokszor mond ki olyat, ami talán nem illik teljes egészében abban a formában hangos szavakhoz. A helyzeteket se feltétlenül jól méri fel, elég necces olykor az alkalmazkodása, na.

Kapcsolati jellemzők
Mivel vendéglátásban dolgozik, óhatatlan, hogy emberekkel érintkezzen, s kisugárzására a pozitivizmus jellemző, alapvetően jó kedélyű ember. Felületes, mindennapokat érintő beszélgetésekben jártas, mélyebb dolgokról annyira nem beszél, a magánélete pedig egyenesen tabu. Még azokat is nehezen avatja be, akik közel állnak hozzá. A család összetartó erejét nem vitatja, kiveszi a maga részét mindenből, míg némi szabadságot is kap cserébe. Az önállóságából nem enged, néha muszáj kitörnie a kötelességei hálójából. Legközelebb talán a bátyja áll hozzá, kölyökkorától felnéz Connorra, sok mindenben kikérte a tanácsát és segítette olyanná formálni, amilyen most. Romantika terén a kezdeményezőbbek közé tartozik, eléggé kitartó, ám, ha viszonzásra lel hajlamos egy kissé meghátrálni, passzívabbá válni, bár figyelmességéből szerinte akkor sincs hiány.

Zach, a boszorkány
Büszke rá, hogy minek és hová született. A Redwine koven erejében hisz, kiveszi részét az ezzel járó kötelességekből, ám szívesen tér saját útra. ha a mágiáról van szó. Kísérletező típus, szereti feszegetni a határokat, néha kikacsintani nem épp helyes irányba, talán éppen emiatt értette meg részben Hailey tettének miértjét, és talán egyike volt azoknak, akik a legtöbb támogatást nyújtották a családból a magának nehéz utat választó lányt. ő maga is táncolt már a perem szélére, aztán mégsem úgy sült el a dolog, ezt utólag nézve nem is bánja. Képessége a jövővel kapcsolatos, de mindössze néhány másodperc, egy-két perccel korábbiak a megérzései, nem lát konkrét képeket, hangokat sem hall, egyfajta érzelemhullám áramlik át elméjén, amiből megtanulta kikövetkeztetni, miről is lehet szó. Persze, van, hogy nem jön be a dolog. Az állatokat nem kedveli különösebben, a fiatalon hozzá csapódó Whisky azonban azonnal felkeltette figyelmét, érezte a vonzást kettejük közt és hamar ráébredt, az ő familiárisa a kis vörösbegy, aki azóta is állandó társa.

 

 
Elõtörténet
  Másodszülöttként látta meg a késő nyári napvilágot. Családja híres és nagy múltú, ezzel nem kis nyomás nehezedett szinte már születése pillanatától a fiúra. Azért mindig igyekezett eleget tenni kötelességeinek, tanult ahogyan elvárták tőle, minden fronton a tőle telő legjobbat nyújtotta, ám a nyomás és a megfelelés rányomta bélyegét az életére, olyan mértékű maximalizmus alakult ki benne, ami szinte már beteges mértékeket is tud ölteni. Édesapjától örökölte ezt a "rögeszmés tökéletességet", pedig bátyja sokkal jelentőségteljesebb céltáblát hordozott, mint ő. Kiváló eredmények, fullosan megírt beadandók, makulátlan diploma. Ez mind ő. Az egyetlen, ahol félresiklott a dolog, a családja alapkövében rejlik, ő ugyanis a boszorkány létet nem akarta minden elé helyezni. Számára fontos egyfajta szabadság az életében, ezért megpróbált 50-50-ben megfelelni mindkettőnek. Kitanulta a boszorkányság legalapvetőbb, legfontosabb pontjait amennyire korlátai engedték, bár voltak lázadó pillanatai, mikor tovább kísérletezett. Ezen életszakaszáról nem szívesen beszél, habár ettől függetlenül gyakran töpreng el azon, miért nem fejleszthetné tovább, az egykor kudarcba fulladt tanulmányozáson alapuló tetteit. Valahogy mindig oda lyukad ki, megvan az oka annak, hogy mégis a helyes úton maradt, noha kíváncsiságát teljesen sosem vetette el. Nem sok mindent hagy félbe az életében, ám ez egyike volt azoknak, amit hagyott kudarcba fulladni. Nagy hatással volt rá, megváltoztatta a világnézetének egy részletét, szabadabbá tette. A várost nem hagyta el,holott megfordult fejében, sokkal inkább saját lábára állt, megvette a kiszemelt helyet a kikötő sétányán. Így lett tulajdonosa egy remek kis csehónak, ahol nem az alja viselkedésé a főszerep, sőt különösen ügyel a rendre, a fegyelemre, viszont szívesen tölti ezzel mindennapjait, emberként, emberien, egyszerűen. Nem derogál neki a kiszolgálás, ahogyan a néha igencsak elszállt egyének kipenderítése sem. Jófiú, aki tud kemény is lenni. Familiárisa pedig állandó társ ebben, a kocsma egyik égköve, aki sokszor időzik a számára kialakított "luxus kalitkában", ami nincs szem előtt, ám nem is feltétlenül rejtőzködik a vendégek elől. Ha nem itt, akkor a raktárból nyíló aprócska dolgozószobában vagy odakint, a kocsmához szigorúan közel repked. Otthon szintén szabadon jár-kel, de sosem hagyná magára Zach-et, azon ritka alkalmak kivételével, mikor a férfi olyan helyre utazik, ahová nem viheti magával. Ettől függetlenül gyerekkora óta vigyáznak kölcsönösen egymásra, szinte már idejét sem tudják, mióta tart szoros kapcsolatuk. Más állatoknak azonban nincs ekkora szerencséje. A macskákat kifejezetten utálja, a kisebb testű kutyák számára patkányok, a térd felett kezdődő kutyákat megtűri ugyan, de ő maga sosem tartana. Nagyjából semmilyen állatot nem tartana, Whiskey-re sem úgy tekint, egyértelműen társként.

Közeli rokonság
Dominic Redwine - boszorkány -  édesapa, Redwine-koven vezetője 
Connor Redwine - boszorkány - bátyj 
Marcus Redwine - boszorkány - nagybátyj 
Hailey Redwine - boszorkány -  unokahúg 
Olivia Redwine - boszorkány -  unokatestvér 
Adrian Redwine - boszorkány -  unokatestvér 
Melody Redwine - boszorkány -  unokatestvér




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése