Valaki van a házadban (Film)

 

 Eredeti cím: There's someone inside your house
 Magyar cím: Valaki van a házadban
 Címkék: horror, tini, gyilkosság, vér
 Év: 2021
 Forgalmazó: Netflix

 Imdb: 4,8
 Hivatalos előzetes: katt


" Makani és barátai az osborne-i gimiben el akarják kapni a maszkos gyilkost, aki diákokat vesz célba, és kiteregeti legnagyobb titkaikat."


   Mi a fene volt ez a film? Nem hiszem, hogy ha nem vitt volna rá a szükség, esélyt adok neki. Tipikus Zs kategóriás horrorfilm, ahol a szereplők gyengén, de hozzák a rájuk osztott jellemvonásokat.Egyetlen olyan pontot nem tudnék belőle kiemelni, ami bármi egyediséget bemutatott, de… talán mégis. A modern maszkkészités remekül bemutatja, mire képes a 3D nyomtatás. Az mellékes, hogy elhagyja a sajátját, 5 perc alatt legyárt egy másikat, kit érdekel? Ilyet bárki tud.A gyilkos kiléte nagyjából az első negyed után kitalálható, szinte csak az orrunk elé nem tolják és vetetik le vele az álcáját. Harmatgyenge film. Komolyan. Semmi új, semmi meglepő, helyette unott fejjel eltöltesz msásfél órát (vagy mennyit) és a végén kicsi sem érzed magad kellemetlenül, amiért lekapcsolod. Sőt, volt, hogy kiugrottam vizért vagy valamiért, néhány perc mindössze, de semmiről sem maradtam le, tökéletesen ugyanolyan siramasan lépkedtünk előre a fő szálon. 



SPOILER

Juj, micsoda remek ötlet kijárási tilalom alatt bulit szervezni és mindenkivel megbeszélni a saját kis titkaid, mert akkor tuti nem nyir ki az az elmeroggyant. A főbbszereplőnek az a legnagyobb titka, verseket ir, hidaljunk le egyből. A barátainak meg az a tökre nyilvánvaló, több jeleneten át felvezetett “bumm”, hogy fülig egymásba vannak zúgva. 

SPOILER VÉGE



   Már csak azt mondja meg nekem valaki, ha eleve fura vagyok és kavarok egy fura alakkal, mi a toszért kell levegőnek nézni a többi fura előtt? Ott rángatnám meg a haját a helyében!   


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése